Referenties

Veel studenten volgden en volgen nog steeds de lessen van ¡Hablemos!.

Enkele ervaringen van hen:

Leny Haans

"Na hier en daar Spaanse les te hebben gevolgd ben ik bij Ana María gestart. Zij wees mij onmiddellijk op de verkeerde uitspraken en is hier meteen heel intens op ingegaan.

Wel was ik altijd heel consequent in het maken en leren van mijn huiswerk daar de grammatica de basis is om goed Spaans te leren spreken. Ik heb gekozen voor privélessen vanwege regelmatige afwezigheid en daardoor op mijn eigen niveau verder kon gaan.

Ben heel blij met Ana María want zij heeft mij de taal geleerd."

Christa Weertman 

Spaanse lessen bij Ana Maria – DOEN!

"Nadat ik eerder Spaanse lessen in klassikaal verband heb gevolgd, begin ik nu aan mijn 3e jaar bij Ana Maria van Hablemos."

"Haar lessen zijn persoonlijk, afwisselend en motiverend. Door kleine groepen komt ieder cursist ruimschoots aan bod tijdensde lessen en krijgt hij of zij de nodige aandacht. Ana Maria weet door haar onderwijsachtergrond precies op jouw behoefte in te spelen. Haar zelf ontworpen lesmateriaal ondersteunt alle taalvaardigheden met name de spreekvaardigheid.

Met mijn achtergrond als talendocente in het onderwijs spreekt mij haar aanpak bijzonder aan."

"Nu leer ik echt Spaans."

Jeanine van Hapert

Spaans studeren bij Hablemos: afwisselend en leuk.

"Al enkele jaren volg ik Spaanse lessen bij Ana María Quirios en altijd met plezier. In kleine groepjes of soms in een privéles om wat bij te spijkeren, leer je (bijna) spelenderwijs de grammatica van het Spaans."

"De praktijk in de les: alleen maar Spaans spreken, liefst vanaf dag één. Met het vertalen van gedichten, het luisteren naar liedjes, met het zelf schrijven van artikelen en het lezen van spannende leesboekjes ga je stap voor stap vooruit."

"En het aller belangrijkste wat ik heb geleerd: gewoon Spaans spreken, durven praten, fouten durven maken en zo communiceren met de Spanjaarden."

"Wat een plezier heb ik daarvan gehad tijdens mijn 750 km lange voettocht door Spanje naar Santiago."